2022-04-24 07:50:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Tekintsd most elsődlegesnek a családi béke és rend megteremtését

Napi horoszkóp április 24-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold együttáll a Szaturnusszal vasárnap, ez némi komorsághoz vezethet a kapcsolataidban. Ha azonban képes vagy meglátni, mennyien szeretnek téged, megnyugszol, és elkerülheted az indulatos viselkedést a napi horoszkóp szerint.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap a Bika jegyében járva minden gondot elsimít körülötted. Most a legjobb tulajdonságaid érvényesülnek, ettől olyan kellemes a társaságodban lenni. Használd ki ezt az időszakot ismerkedésre, vagy romantikára.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kerüld az izgalmakat, és keresd a nyugalmas helyeket. A csendre, a lassulásra van most szükséged. Hogy a megnyugvó időben megérlelhesd magadban azt, ami lelkedben már csírázni kezdett.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Szaturnusz együttállása segít tiszta vizet önteni a pohárba némely kapcsolatodban. Jót tesz ez, még ha elsőre meg is riaszt a konfliktus lehetősége. A bolygók jelzik, hogy végül mindent el tudsz rendezni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A lelkednek békére és nyugalomra lenne szüksége. Te mégis a zavart és a változást keresed. Jó lenne, legalább némi kiegyensúlyozottságot találni a kétféle vágy között.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A környezetedet, az emberi kapcsolataidat csak akkor tudod jó irányba vezetni, ha tisztában vagy saját magaddal is. A lehetőségeiddel és értékeiddel éppúgy, mint a hibáiddal és a korlátaiddal. A szembenézés ma szükséges, ha fájó is. Ebben segít a Hold és a Szaturnusz fényszöge.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Bölcsebben, okosabban, kimértebben! Ezek legyenek a mai napi kulcsszavai. Elégedj meg a sorsoddal, ami szépet és jót adott neked, mert van bőven, csak nézz körül! Most az a jó, ha két lábbal a földön tudsz állni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai nap a pihenésé, feltöltődésé. Sok olyan hatás ért az elmúlt napokban, amit végig kell gondolni, ki kell beszélni. Keress egy barátot, bizalmast, bárkit, akivel őszintén megoszthatod a gondolataidat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Tekintsd most elsődlegesnek a családi béke és rend megteremtését. Most sikerülhet azt is elérned, amiért eddig hiába küzdöttél. Az elmúlt időszak idegeskedése is már a múlté. Ünnepeld meg a békét egy jó vacsorával!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Valaki a támogatásodra szorulhat: ne tagadd meg tőle a segítséget! Egy családtag miatt is nagyobb anyagi, vagy érzelmi terhet kell magadra vállalni: ez eleinte kellemetlenül érinthet. Az őszinte beszélgetés segít, a hála, ami feléd árad, még többet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Fontos, hogy a szokásosnál érzékenyebb antennákkal vedd most a jelzéseket. A jövőt most alakítod. És talán olyan pozícióban vagy, hogy nem csak a saját jövődre vagy hatással, hanem másnak is segíthetsz, boldogságot hozhatsz.


Halak: II. 19. - III. 20.

A mai napon hatalmába keríthet az alkotási vágy. Szinte vibrálsz, erősnek és aktívnak érzed magad. Új kihívásokkal is szembe bírsz most nézni: talán valami egészen újat is alkothatsz. A szépérzékedet is jól hasznosíthatod ma.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: